Digitaltryck pressar leveranstiden!

Det självklara valet för mindre upplagor med kort deadline är digitaltryck. Den här delen av verksamheten har utvecklats i rask takt för oss de senaste åren. Genom färska innovationer har de tekniska förutsättningarna blivit allt mer häpnadsväckande. Vårt mål är att kontinuerligt erbjuda nya innovativa metoder för snygga tryck som ligger helt i tiden. Idag utgör digitaltryck ett starkt komplement till traditionell offset på vårt tryckeri i Sollentuna utanför Stockholm. Kvaliteten på den färdiga produkten är minst lika bra som med de beprövade metoderna. Din produktion och distribution sköts i högt tempo.

Snabba leveranser med digitaltryck

Snabba leveranstider och möjligheten att på ett okomplicerat sätt visa tryckresultatet på upplagepappret är de mest uppenbara fördelarna med digitaltryck. Låg startkostnad innebär att du endast behöver producera det du förbrukar. Raskare, enklare och säkrare beställningar av tryck gynnar både dig som kund och oss som tryckeri. Trycksaken förblir ständigt aktuell, eftersom vi kan justera och göra tilläggsbeställningar på ett kick. Kommer du efter beställningen plötsligt på att du hade behövt några fler exemplar är det ingen fara. Ring eller maila så fixar vi den nya upplagan snabbare än kvickt, även om du vill variera delar av texten eller bilderna.

Digitaltryck allt från visitkort, broschyrer till säljmaterial

På Tryckeri Stockholm tar vi oss an enklare kopiering, print och större projekt. Arbeten vi producerat i digitaltryck under åren spänner sig mellan diplom och inbjudningskort i enstaka exemplar till mycket omfattande wire-o bundna kompendier i 500-upplagor. Andra idéer är broschyrer, direktreklam och utskick, foldrar, visitkort och mycket mer.

Gör ett kraftfullt intryck med Digitalt variabeltryck

Digitaltryck innebär ett fenomenalt sätt att använda variabeltryck utan större omkostnader. Tekniken ger oss chansen att variera varje enskilt ark. Det kan vi dra nytta av vid tryck av enkla numreringar på lottsedlar och kvittoblock, men även vid utskick av produktblad med anpassade bilder till olika lokala målgrupper.

Kontakta oss via formuläret nedan för att få reda på mer hur vi kan hjälpa dig

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.

 

digitaltryckstockholm

Ett personligt bemötande är nästintill lika kraftfullt i pränt som i egen hög person. Utskick som skapats med mottagaren i åtanke har högre svarsfrekvens än massutskick. En så enkel sak som att adressera posten gör enorm skillnad för din synlighet.

Noggrannhet på detaljnivå

Hos oss på Norrmalmstryckeriet i Stockholm erbjuder vi allt detta. Vi går in helhjärtat för varje projekt och skräddarsyr mer än gärna din beställning. Letar du efter den mest ekonomiska och snabba lösningen för ditt projekt är digitaltryck vad du är ute efter. Möjligheterna är många och vi är duktiga på att hitta rätt lösning för våra kunder. Höga krav ställs på slutresultatet. Förfinade detaljer är av största vikt för en fullfjädrad helhet. Att leverera i tid sätter vi fokus på och är stolta över. Titta förbi och bli inspirerad av våra många goda ”digitala” exempel. Låt oss se vad vi kan erbjuda just dig!

Tryckeriet i Stockholm

Vi är ett tryckeri som sedan 2008 hjälpt företag i Stockholm och övriga Sverige med trycksaker. Hos oss får du en gedigen kompetens samt snabba leveranser och inte minst ett riktigt bra resultat.

Offsettryck och Digitaltryck i Stockholm
Vi på Norrmalmstryckeriet erbjuder både offsettryck och digitaltryck. Hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig.
Variabeltryck
Vi hjälper även dig med Crossmedia, "personliga trycksaker" eller korrekt beskrivet variabeltryck.