Digitaltryck i Stockholm pressar leveranstiden!

Det självklara valet för mindre upplagor med kort deadline är digitaltryck. Den här delen av verksamheten har utvecklats i rask takt för oss de senaste åren. Genom färska innovationer har de tekniska förutsättningarna blivit allt mer häpnadsväckande. Vårt mål är att kontinuerligt erbjuda nya innovativa metoder för snygga tryck som ligger helt i tiden. Idag utgör digitaltryck ett starkt komplement till traditionell offset på vårt tryckeri i Sollentuna utanför Stockholm. Kvaliteten på den färdiga produkten är minst lika bra som med de beprövade metoderna. Din produktion och distribution sköts i högt tempo.

Snabba leveranser med digitaltryck

Snabba leveranstider och möjligheten att på ett okomplicerat sätt visa tryckresultatet på upplagepappret är de mest uppenbara fördelarna med digitaltryck. Låg startkostnad innebär att du endast behöver producera det du förbrukar. Raskare, enklare och säkrare beställningar av tryck gynnar både dig som kund och oss som tryckeri. Trycksaken förblir ständigt aktuell, eftersom vi kan justera och göra tilläggsbeställningar på ett kick. Kommer du efter beställningen plötsligt på att du hade behövt några fler exemplar är det ingen fara. Ring eller maila så fixar vi den nya upplagan snabbare än kvickt, även om du vill variera delar av texten eller bilderna.

 

Tryckeri i Stockholm logotyp

Digitaltryck allt från visitkort, broschyrer till säljmaterial

Digitaltryck allt från visitkort, broschyrer till säljmaterial
På Tryckeri Stockholm tar vi oss an enklare kopiering, print och större projekt. Arbeten vi producerat i digitaltryck under åren spänner sig mellan diplom och inbjudningskort i enstaka exemplar till mycket omfattande wire-o bundna kompendier i 500-upplagor. Andra idéer är broschyrer, direktreklam och utskick, foldrar, visitkort och mycket mer.

Gör ett kraftfullt intryck med Digitalt variabeltryck
Digitaltryck innebär ett fenomenalt sätt att använda variabeltryck utan större omkostnader. Tekniken ger oss chansen att variera varje enskilt ark. Det kan vi dra nytta av vid tryck av enkla numreringar på lottsedlar och kvittoblock, men även vid utskick av produktblad med anpassade bilder till olika lokala målgrupper. Kom förbi vårt tryckeri stationerad i Stockholm så diskutterar vi din fråga gällande digitaltryck. Alternativt kontakta oss via formuläret nedan

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.

"Vi på Norrmalmstryckeriet jobbar dedikerat med vårt uppdrag tills kundens förväntingar rörande projektet går i hamn"