Offsettryck är något som vi har lång erfarenhet inom

Offsettryck är vår huvudsakliga tryckmetod och har varit det i hela Sverige sedan början av 60-talet. Tekniken har raffinerats flera gånger om sedan dess. Resultatet är otroligt och det mest ekonomiska alternativet för upplagor på 500 exemplar och uppåt. Briljansen, färgomfånget, de intressanta och jämna tonerna lämnar ingen besviken. Vår nya tryckpress i femfärg kan användas för att kombinera de fyra grundfärgerna med en pantone-färg eller lack. Kunnig personal vid kvalitativa redskap säkerställer ett gott slutresultat.

För mindre upplagor är digitaltryck det perfekta valet för dig med tajt budget. Tekniken har utvecklats snabbt de senaste åren. Numera är det både enkelt och kostnadseffektivt att trycka upp precis så många exemplar du behöver med varierande innehåll. Leveranstiden är oslagbar och att lämna in tilläggsbeställningar är ingen stor affär med tanke på de låga initiala kostnaderna.

Via formuläret nedan kan du begära en offert från oss

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.

Variabeltryck med offsettryck/digitaltryck

Mer personliga utskick är enkla att uppnå. Med variabeltryck och crossmedia anpassar vi de unika trycksakerna efter mottagaren, detta genererar ett mer träffsäkert utskick och effektivare marknadsföring. Att inkorporera namn och erbjudanden utformade efter mottagarens köpvanor är ingen svår match. Vi använder oss av ditt kundregister eller köper in information. Att återknyta till din hemsida genom tryckta erbjudanden underlättar kundens köp av din produkt. Som det gamla ordspråket säger gäller det att smida medan järnet är varmt. Du får dessutom möjlighet att följa hur effektivt utskicket av trycksakerna leder till nya affärer.

offsetttryck

 

Tryckeriet i Stockholm

Vi är ett tryckeri som sedan 2008 hjälpt företag i Stockholm och övriga Sverige med trycksaker. Hos oss får du en gedigen kompetens samt snabba leveranser och inte minst ett riktigt bra resultat.

Offsettryck och Digitaltryck i Stockholm
Vi på Norrmalmstryckeriet erbjuder både offsettryck och digitaltryck. Hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig.
Variabeltryck
Vi hjälper även dig med Crossmedia, "personliga trycksaker" eller korrekt beskrivet variabeltryck.