Vi har en lång erfarenhet inom offsettryck

Offsettryck är vår huvudsakliga tryckmetod och har varit det i hela Sverige sedan början av 60-talet. Tekniken har raffinerats flera gånger om sedan dess. Resultatet är otroligt och det mest ekonomiska alternativet för upplagor på 500 exemplar och uppåt. Briljansen, färgomfånget, de intressanta och jämna tonerna lämnar ingen besviken. Vår nya tryckpress i femfärg kan användas för att kombinera de fyra grundfärgerna med en pantone-färg eller lack. Kunnig personal vid kvalitativa redskap säkerställer ett gott slutresultat.

För mindre upplagor är digitaltryck det perfekta valet för dig med tajt budget. Tekniken har utvecklats snabbt de senaste åren. Numera är det både enkelt och kostnadseffektivt att trycka upp precis så många exemplar du behöver med varierande innehåll. Leveranstiden är oslagbar och att lämna in tilläggsbeställningar är ingen stor affär med tanke på de låga initiala kostnaderna. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi jobbar med offsettryck, alternativt kom förbi vårt tryckeri beläget i Stockholm. Vi vet vikten av bra tryckservice.

Variabeltryck med offsettryck/digitaltryck

Mer personliga utskick är enkla att uppnå. Med variabeltryck och crossmedia anpassar vi de unika trycksakerna efter mottagaren, detta genererar ett mer träffsäkert utskick och effektivare marknadsföring. Att inkorporera namn och erbjudanden utformade efter mottagarens köpvanor är ingen svår match. Vi använder oss av ditt kundregister eller köper in information. Att återknyta till din hemsida genom tryckta erbjudanden underlättar kundens köp av din produkt. Som det gamla ordspråket säger gäller det att smida medan järnet är varmt. Du får dessutom möjlighet att följa hur effektivt utskicket av trycksakerna leder till nya affärer.

Tryckeri i Stockholm logotyp
Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.

Norrmalstryckeriet åtar sig uppdrag inom offsettryck samt övriga tryckeriuppdrag från hela Sverige