Variabeltryck ger genomslagskraft menar vi på Norrmalstryckeriet

Med variabeltryck skräddarsyr du varje trycksak för att ge samtliga mottagare ett unikt exemplar!

Visst är det trevligt att känna sig speciell? Variabeltryck gör det möjligt att byta ut och ändra både bilder och text. Då finns det ingen anledning att göra en massa tråkiga massutskick. Skapa mer personliga trycksaker istället! Hos oss i Stockholm erbjuder vi variabeltryck som inte kostar skjortan.

Variabeltryck kan användas till mer avancerade projekt. Vi kan använda informationen i ditt kundregister för att kommunicera med kunderna på ett mer individanpassat sätt. En möjlighet är att använda informationen du känner för att forma erbjudanden till varje unik kund. Har du ingen databas i den här stilen har vi möjlighet att köpa in andra lösningar.

Att trycka olika versioner av samma trycksak blir enklare med variabeltryck. Ordna broschyrer på olika språk och samkör manualer för produkter som liknar varandra. Tryck med individen i fokus för att engagera målgruppen, öka din synlighet och vinst.

Möjligheterna slutar inte bara mot dina kunder, utan tillfällen då du vill nå dina anställda är variabeltryck absolut att föredra. Kanske har det blivit dags att dela ut julgåvor till din personal. Skriv ut deras namn, med en personlig hälsning. Det gör presenten mycket mer speciell och minnesvärd. Även samarbetspartners uppskattar personliga gåvor och utskick.

Tryckeri i Stockholm logotyp

Konsten att synas i mängden med Crossmedia och Variabeltryck

Få ditt informationsmaterial och dina reklamkampanjer att sticka ut för att få uppmärksamhet. När mottagaren ser ditt material på stan eller får hem det i brevlådan ska intresset väckas till liv omedelbart. Variabeltryck kan effektivt kombineras med crossmedia för att kunderna enkelt och smidigt ska kunna läsa på och beställa via hemsidan. Vi föreslår naturligtvis alla möjliga handlingsplaner, men bli inte överväldigad. På vårt tryckeri i Stockholm vet vi att slutresultatet är viktigare än tillvägagångssättet för din del. Efter vår tydliga presentation utan onödiga tekniska termer beslutar du hur mycket "extrautrustning" du är ute efter. Tydliga budskap i snygg förpackning är vår målsättning, det brukar kunderna inte heller tacka nej till. Det viktigaste är att få till ett konkret upplägg som möter dina krav och uppfyller din målsättning. Med vissa tryckerier skenar kostnaderna för variabeltryck iväg, men hos oss på tryckeriet i Stockholm tycker vi att det är självklart att tala om slutsumman redan under offertstadiet.

Du som kund är central för vårt arbetssätt. Eftersom vi gärna arbetar med samma företag i flera projekt sparar vi mallarna för att kunna åstadkomma nya upplagor med kortare leveranstid. För adresserad direktreklam, adressetiketter, mottagaranpassade utskick och personliga presenter genom variabeltryck ska du kontakta oss på Tryckeri Stockholm, Norrmalmstryckeriet!

Kontakta oss på Norrmalstryckeriet så beättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.